"Кисловодск" котлеттері
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 400 г тауық еті, 1 ас қасық. ас қасық май, 1 жұмыртқа, 2 ас қасық. ас қасық ұн, 2 ас қасық. ас қасық нан үгіндісі, дәміне қарай тұз. Толтыру үшін: 60 г кептірілген саңырауқұлақтар. 1 пияз, 1 қатты пісірілген жұмыртқа, 2 ас қасық. сары май қасықтары, дәміне қарай тұз.
Сипаттамасы Тауық етін ет тартқыштан өткізіп, алынған тартылған етке май, тұз қосып жақсылап илеңіз. Дайын массаны қалыңдығы шамамен 1 см торттарға бөліңіз. Толтырманы әр торттың ортасына салыңыз, шеттерін біріктіріңіз және торттарға алмұрт пішінін беріңіз. Содан кейін оларды жұмыртқаға салып, ұн мен нан үгіндісіне салып, қызарғанша майға қуырып, дайын болғанға дейін пеште пісіріңіз. Толтыру. Саңырауқұлақтарды жібітіңіз, аздап тұздалған суға қайнатыңыз, майдалап тураңыз және туралған қайнатылған жұмыртқа мен қуырылған пиязбен араластырыңыз. Қуырылған картоп пен көкөністермен бірге қызмет етіңіз.