Киев тіліндегі көк балық
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 600 г балық, 100 г сары май, 2 ас қасық бидай ұны, 2 жұмыртқа, нан үгіндісі, дәміне қарай тұз.
Сипаттамасы Көк балық филесін ет тартқышта екі рет айналдырыңыз. Фаршты тұздап, одан пирожныйлар жасаңыз. Әр шелпектің ортасына май жағып, шеттерін жабыңыз, пирожныйларға сопақша пішін беріңіз. Жұмыртқаға екі рет сулаңыз, ұнға ораңыз және үгінділерге нан салыңыз. Майдың көп мөлшерінде қуырыңыз. Қызмет көрсетер алдында еріген сары майды құйыңыз. Котлеттерге гарнирмен бірге қызмет етіңіз: қуырылған картоп, жасыл бұршақ, қайнатылған сәбіз мен қызылша, маринадталған немесе тұздалған көкөністер.