Тауық (күркетауық) шелпектері
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 500 г қайнатылған құс еті, 2 жұмыртқа, мускат жаңғағы, 2 ас қасық. ас қасық май, 2 ас қасық. ас қасық сүт, 2 ас қасық. ас қасық ұн, қуыруға арналған май (оңтайлы зәйтүн майы).
Сипаттамасы Сүйексіз ет, екі рет қайнатылған, ет тартқыштан өткізіп, жұмыртқаның сарысын, сүтті, еріген сары майды, тұзды, мускат жаңғағын қосыңыз. Бұлғанған ақуыздарды массаға енгізіңіз. Шелпектерді екі жағынан қуырыңыз. Картоп пюресі немесе буға пісірілген көкөністермен бірге қызмет етіңіз. Қанша порцияға арналған: 6.