Табиғи, туралған бифштекс
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 600 г сиыр еті, 60-70 г шошқа майы, 2-3 ас қасық. ас қасық су немесе сүт, 3 ас қасық. қуыруға арналған қасық май: дәміне қарай тұз бен бұрыш.
Сипаттамасы Етті ет тартқышта ұнтақтаңыз, кішкене текшелерге кесілген шошқа майын, суды немесе сүтті, тұзды, бұрышты қосып, жақсылап араластырыңыз, шарлар түрінде кесіңіз және дайын болғанға дейін екі жағынан табада қуырыңыз. Қызмет көрсету кезінде қуыру кезінде босатылған шырындарды гарнирге құйыңыз - картоп, қарақұмық ботқасы, көкөністер.