Бифштекс "Түпнұсқа"
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 400 г сиыр еті, 400 г жаңа көксерке, 2 жұмыртқа, 50 г сары май, 4 түйір сарымсақ, 1,5 ас қасық. ас қасық ұн, 2 еріген ірімшік, қуыруға арналған 50 г май, 50 г томат пастасы, дәміне қарай 40 г су, бұрыш, тұз.
Сипаттамасы Майлы сиыр етінің целлюлозасын ет тартқыштан өткізіп, шикі жұмыртқа, бұрыш, тұз, су қосып, араластырып, пирожныйлар жасаңыз. Көксерке филесін ұсақтап тураңыз, ет тартқыштан өткізіп, тартылған етке сары май, бұрыш, майдалап туралған сарымсақ, тұз, аздап су құйыңыз, араластырыңыз, сонымен қатар жалпақ пирожныйлар жасаңыз. Содан кейін екі тортты бірге бүктеп, ұнға салып, алдымен балық жағынан, сосын ет жағынан қуырыңыз. Қуырудың соңында сорпамен сұйылтылған томат пастасын қосып, дайын болғанға дейін жеткізіңіз. Қуырылған картопты табақтарға салыңыз, үстіне стейк, ал үстіне екі тілім қуырылған ірімшік, бүйірінде - қуырылған пияз мен сары май қосылған жасыл бұршақ.