Балықтан жасалған Орал тағамдары
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Балық - 50 г, қуырылған пияз - 10 г, жартысы -жұмыртқа, майонез, дәміне қарай шөптер.
Сипаттамасы Балықты пісіріңіз, салқындатыңыз, сүйектен бөліңіз. Целлюлозаны ет тартқыштан өткізіп, майдалап туралған қуырылған пиязды, қайнатылған жұмыртқаның сарысын, тұзды, бұрышты қосып, майонезбен дәмдеңіз, пирожныйлар түрінде пішінге салыңыз, параққа салыңыз. Майонезге салқындатылған желе қосыңыз, балықты осы қоспамен құйыңыз, шөптермен, сәбізмен, жұмыртқаның ақуызымен безендіріңіз және желе толығымен құйыңыз, салқындатыңыз.