Жайық шығанағындағы тәбет
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Тауық еті (целлюлоза) -25 г, үйрек (целлюлоза) - 25 г, ветчина - 25 г, бұзау немесе сиыр еті - 25 г, сәбіз - 10 г, жасыл бұршақ - 10 г, жасыл пияз - 5 г, жаңа піскен қияр - 10 г, шөптердің бірнеше бұтағы, ет желе - 100 г.
Сипаттамасы Пісірілген ет: тауық, үйрек, ветчина, бұзау немесе сиыр етін жолақтарға ұсақтап тураңыз. Пішінге ет желеін құйып, басқа пішінді салыңыз - кішірек. Желе қатып қалған кезде, кішкене ыдысқа ыстық су құйыңыз да, қалыпты бірден алыңыз. Көкөністер мен дайындалған ет өнімдерінің гарнирін "көйлекке" әдемі етіп салыңыз, желе құйыңыз, салқындатыңыз. Дайын аспикті пішіннен алыңыз, оны ыстық суға батырыңыз, табаққа салыңыз, шөптермен безендіріңіз.