Татар тіліндегі бифштекс
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Сиыр еті 100, жұмыртқа 1 дана., пияз 25, жасыл бұршақ 10, қара зәйтүн 10, қызанақ 40, жасыл пияз 5, ақжелкен 5, ұнтақталған бұрыш, тұз.
Сипаттамасы Жас сиыр еті (Жақсырақ - жұмсақ ет) пияз, ұнтақталған қара немесе қызыл бұрыш және тұзбен бірге ұсақ торлы ет тартқыштан 2-3 рет өткізіледі. Алынған массадан бифштекстер пішінделеді және оларды табаққа салады. Әрбір бифштекстің ортасында құдық жасалады, оған жұмыртқаның сарысы жіберіледі, ал өнімдердің айналасына майдалап туралған пияз, жасыл бұршақ, қара зәйтүн, туралған жұмыртқаның ақтығы, жасыл пияз, жаңа піскен қызанақ тілімдері салынады. ақжелкен. Қара бидай наны бөлек беріледі.