Түрлі-түсті желе
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 1 стакан мүкжидек шырыны немесе қызыл қарақат, 1 стакан асқабақ немесе мандарин шырыны, 25 г желатин (1 пакет), 1 стакан қант.
Сипаттамасы Желатиннің жартысын қызыл шырынмен, қалған жартысын сары шырынмен жауып, ісінуіне жол беріңіз. Содан кейін желатин ерігенше жарты кесе қант қосып, әрбір сұйықтықты бөлек қыздырыңыз. Желе пішінін толтырып, тоңазытқышта қатып қалуына мүмкіндік беріңіз. Желе қалыптан жақсы шығуы үшін оны жылы суға батырыңыз немесе толтырмас бұрын қалыпты аздап сулаңыз.