"Пай" балығы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 400 г балық филесі, 120 г ірімшік, 1 шай қасық қыша, 1 жұмыртқа, 2 ас қасық. ас қасық ұн, 2 ас қасық. ас қасық нан үгіндісі, 4 ас қасық. ас қасық өсімдік майы, дәміне қарай тұз.
Сипаттамасы "Пай" балығы Сүйексіз терісі бар балық филесін кесектерге кесіңіз. Әрбір бөлікті соңына дейін кеспей, ортасынан кесіңіз. Ішіндегі балықты қышаның жұқа қабатымен майлаңыз, ірімшіктің бір бөлігін салыңыз, шеттерін біріктіріңіз. Балықты тұздап, ұнға салып, жұмыртқаға салып, нан үгіндісіне салып, жақсылап қыздырылған табаға салып, дайын болғанға дейін екі жағынан қуырыңыз. Қуырылған картоп, көкөністер мен шөптермен бірге қызмет етіңіз.