Қуырылған желкек пен пиязбен пісірілген балық
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 600 г балық, 120 г желкек тамыры, 2 пияз, 6-7 ас қасық. өсімдік майының қасықтары, дәміне қарай 200 г қаймақ, тұз және бұрыш.
Сипаттамасы Балықты кесектерге, тұз бен бұрышқа кесіңіз. Желкек тамырын үккіштен өткізіп, майдалап туралған пиязбен ашық қоңыр түске дейін қуырыңыз. Сазды құмыраларға желкек қосылған пиязды, сосын балықты, қайтадан желкек қосылған пиязды салып, қаймақ құйып, дайын болғанға дейін қайнатыңыз. Ыстық күйінде қызмет етіңіз.