Пісірілген бекіре балығы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 500 г балық, 1/2 сәбіз, 1 ақжелкен тамыры, 1 пияз, 1 ас қасық. өсімдік майының қасық, дәміне қарай тұз.
Сипаттамасы Балықты дайындаңыз. Пиязды, ақжелкенді, сәбізді аршып, тураңыз. Барлығын кастрюльге салыңыз, суық сумен жабыңыз, тұз қосыңыз және жұмсақ болғанша қайнатыңыз. Дайын балықты сорпадан шығарып, қалың тілімдерге кесіңіз. Табаққа салыңыз, май құйыңыз. Айналасына туралған шөптерге себілген ыстық қайнатылған картопты салыңыз. Маринадталған немесе жаңа піскен қияр мен қызанақты бөлек, сірке суы қосылған желкек тұздығында қызмет етіңіз. Сіз картоп пюресіне қызмет ете аласыз.