"Алтын балық" котлеттері
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 500 г балық филесі, 80 г сары май, 2-3 пияз, 2 жұмыртқа, 2 ас қасық. ұн қасықтары, 1/2 кесе нан үгіндісі, 3 ас қасық. өсімдік майының қасықтары, дәміне қарай тұз.
Сипаттамасы Балықты филеге кесіңіз, ет тартқышта пиязбен ұнтақтаңыз, тұз себіңіз және жақсылап илеңіз. Сары майды текшелерге кесіңіз, салмағы шамамен 10 г, мұздатқышта салқындатыңыз. Тартылған балықты пирожныйлар түрінде кесіп, ортасына майдың бір бөлігін салып, сопақша котлеттің пішінін беріңіз. Жұмыртқаға батырыңыз, ұн мен үгінділерге нан салыңыз. Өсімдік майына қуырып, қайнатылған картоп, көкөністер мен шөптермен бірге қызмет етіңіз.