Балық бөренесі
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 800 г треска, 50 г шошқа майы, 1 бас сарымсақ, 3 ас қасық. өсімдік майының қасықтары, 1/2 кесе нан үгіндісі, 1-2 жұмыртқа, дәміне қарай тұз бен бұрыш.
Сипаттамасы Балықты терісі мен сүйегі жоқ филеге кесіңіз, кесектерге кесіңіз, шошқа майы мен сарымсақпен бірге ет тартқышта ұнтақтаңыз, тұз бен бұрыш қосыңыз, жақсылап араластырыңыз және шайқаңыз. Алынған массаға бөрененің пішінін беріңіз, оны үгінділерге ораңыз, содан кейін ұрылған жұмыртқамен жабыңыз және қайтадан үгінділерге ораңыз, яғни екі рет нан пісіріңіз. Қуыруға арналған табада барлық жағынан қуырыңыз, пешке салыңыз және дайын болғанға дейін жеткізіңіз. Ыстық немесе салқын түрде қызмет етіңіз.