Орман стиліндегі котлеттер
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Шошқа еті (арқа бөлігі, бел) - әрқайсысы 150 г 5 дана, саңырауқұлақтар - 300 г, өсімдік майы - 100 мл, пияз - 1 бас, ірімшік - 50 г, аскөк, дәміне қарай тұз бен бұрыш.
Сипаттамасы Нан пісіру үшін: ұн - 50 г, нан үгіндісі - 100 г, 2 жұмыртқа. Әрбір котлетті қабырға сүйегіне дейін кесіңіз және шницель сияқты ұрыңыз. Тазартылған және мұқият жуылған саңырауқұлақтарды ұсақтап тураңыз, сығыңыз және майдалап туралған пиязбен бірге қайнатыңыз. Саңырауқұлақтардан сұйықтық қайнатылған кезде тұз, бұрыш, шөптер мен үгітілген ірімшікті салып, бәрін араластырыңыз. Ұсақталған котлеттерді тартылған саңырауқұлақпен толтырыңыз (сэндвич сияқты), ұнға орап, жақсылап шайқалған жұмыртқаға салып, үгінділерге салып, баяу отта қуырыңыз. Сары май қосылған қайнатылған көкөністердің гарнирімен бірге қызмет ету ұсынылады.