"Пэлтиниш" мейрамханасының рецепті бойынша шошқа еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Шошқа еті (жұмсақ ет) - 750 г, жаңа піскен томат пастасы - 30 г, ірімшік - 100 г, 2 жұмыртқа, өсімдік майы - 200 мл, аскөк пен ақжелкен, ұн - 75 г, дәміне қарай тұз бен бұрыш.
Сипаттамасы Етті талшықтар бойынша тең тілімдерге кесіңіз (әр порцияға 2), шницель, тұз, бұрыш сияқты шайқаңыз, ұнға ораңыз, жұмыртқаға батырыңыз, тұз, томат пастасы (1 ас қасық), ұн (30 г), майдалап туралған аскөк пен ақжелкен мен үгітілген ірімшікті салып, қыздырылған майға қуырып, екі жағын қызартыңыз. Ыстық күйінде қызмет етіңіз, әр порцияға үгітілген ірімшік себіңіз, картоп пюресі гарнирімен, май қосылған қайнатылған көкөністермен және т.б.