"Монастырлық" орамы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Шошқа етінің целлюлозасы - 750 г, ірімшік - 100 г, пияз - 100 г, ыстық бұрыш - 3 дана, ұн - 1/2 ас қасық, жаңа піскен қызанақ пюресі - 25 г, дәміне қарай тұз бен бұрыш.
Сипаттамасы Етті (жақсырақ сирлоинді) тең тілімдерге кесіңіз (бір порцияға 2), шницель сияқты тұз, бұрыш және шайқаңыз. Үгітілген ірімшік, майдалап туралған пияз, агломерленген және майдалап туралған ащы бұрыш пюре қызанақпен және ұнмен біртекті масса алынғанша араластырылады, оны ет тілімдеріне біркелкі жайып, орамға орап, жіппен байлап, ыстық көмірдің үстіндегі сөреде қуырады. . Жіптерді алып тастағаннан кейін, маймен қайнатылған картоппен бірге қызмет етіңіз.