Сорпа Джулиен (тағамдар: француз)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
2 л су
150 г сәбіз
150 г репа
2 дана. пияз
100 г балдыркөк
100 г туралған қырыққабат
50 г тапиока (саго)
100 г аршылған жасыл бұршақ
1 бас салат
шие
200 г картоп
30 г сары май
тұз
бұрыш.
150 г сәбіз
150 г репа
2 дана. пияз
100 г балдыркөк
100 г туралған қырыққабат
50 г тапиока (саго)
100 г аршылған жасыл бұршақ
1 бас салат
шие
200 г картоп
30 г сары май
тұз
бұрыш.
Сипаттамасы Көкөністерді жолақтарға кесіңіз, суық су құйыңыз және 2 сағат пісіріңіз.Тұз, бұрыш. Қызмет көрсетуден жарты сағат бұрын 100 г жасыл бұршақ, червил, майдалап туралған салат жапырақтары мен тапиоканы қосыңыз. Сары май кесектері бар сорпа ыдысында қызмет етіңіз.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Сорпа Джулиен (тағамдар: француз) пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся 2 л су, 150 г сәбіз, 150 г репа, 2 дана. пияз, 100 г балдыркөк, 100 г туралған қырыққабат, 50 г тапиока (саго), 100 г аршылған жасыл бұршақ, 1 бас салат, шие, 200 г картоп, 30 г сары май, тұз, бұрыш.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz