Нан пісірілген көксерке
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Көксерке (басымен) - 2 кг, нан үгіндісі - 100 г, ұн - 50 г, 2 жұмыртқа, өсімдік майы - 150 мл, дәміне қарай тұз.
Сипаттамасы Тұздық үшін: сары май-80 г, 1 лимоннан шырын. Балықты филеге бөліңіз: артқы жағынан тілік жасап, теріні басынан құйрығына дейін алып тастаңыз, целлюлозаны сүйектерден және тұздан бөліңіз. Филелерді кесектерге кесіңіз де, әрбір бөлікті алдымен ұнға айналдырыңыз, содан кейін жақсылап шайқалған жұмыртқаға салып, нан үгінділеріне салыңыз. Екі жағынан да ыстық маймен, орташа отта қуырыңыз. Балыққа бөлек, тұздық қайығында, лимон шырыны қосылған еріген сары майға қызмет етіңіз.