Табиғи қызанақ соусы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Томат тұздығы табиғи Томат пюресі - 800 г, сорпа (Фуме) - 200 г, май - 150 г, қант - 10 г, ұнтақталған бұрыш - 1 г Томат пюресі мен жоғары концентрацияланған сорпаны қайнатыңыз. Қоспа қалың кілегей консистенциясына жеткенде, сары май, қант, тұз және ұнтақталған бұрышпен дәмдеңіз. Майды қызанақтан бөліп алмау үшін (Майлау) дәмделген тұздықты қайнатуға болмайды. Тұздық қуырылған шошқа еті, филе, лангета, ет котлеттері және битокиндермен бірге беріледі.