Кекіліктен жасалған қуырылған ет
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 2 дана. кекілік, 500 г май, 120 г пияз, 100 г сәбіз, 150 г қызанақ, 150 г картоп, 40 г кинза, қызыл бұрыш және дәміне қарай тұз.
Сипаттамасы Кекілікті қайнаған сумен күйдіреді, қабығын аршып, 4 бөлікке бөліп, қыздырылған майға салып, барлық жағынан қуырады. Содан кейін басқа кастрюльге ауыстырылады және сумен жабылады. Майдалап туралған пияз, сәбіз, картоп, тұз, қызыл бұрыш қосып, баяу отта 20-25 минут қайнатыңыз. Кекіліктерді табақтарға ауыстырады, кинза себеді және қызмет етеді.