Диірмен стиліндегі балықтар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Балық 200, картоп 150, тұздық 50, ақжелкен 5, лимон шырыны 3, сары май 5. Тұздық үшін: балық сорпасы 20, табиғи ақ шарап 20, сары май 10, ақжелкен 3, 1/6 данадан шырын. лимон.
Сипаттамасы Балықты тұзды суға қайнатады, табаққа салады және ұсақ қайнатылған картоппен безендіреді, оны келесідей дайындалған тұздықпен құяды: сары май қыздырылады, майдалап туралған жасыл ақжелкен, лимон шырыны, табиғи ақ шарап және балық сорпасы қосылады. . Балыққа еріген сары майды молынан себу арқылы қызмет етеді.