Саңырауқұлақтары бар мөңке балық
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Балық - 150 г, ұн - ас қасық, еріген сары май - 20 г, сары май - 5 г, саңырауқұлақтар-100 г, пияз-10 г, жұмыртқа тілімі, тұздық - 150 г, дәміне қарай шөптер, тұз және бұрыш.
Сипаттамасы Балықты сүйексіз терісі бар филеге кесіңіз, тұз себіңіз, ұнға нан салыңыз және майға қуырыңыз. Қуыруға арналған табаға жіберіңіз, жаңа піскен саңырауқұлақтарды салыңыз, қуырылған пиязды және қайнатылған жұмыртқаның бір бөлігін қосып, қаймақ тұздығын құйыңыз, май тамызып, тез пісіріңіз. Кішкене ақжелкен, аскөк себілген табада қызмет етіңіз.