"Бернез" тұздығы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
"
Бернез"
тұздығы Сірке суы - 250 г
пияз - 150 г
жұмыртқа (сарысы) - 3 дана
сарымсақ - 2 г
май - 150 г
эстрагон
дәміне қарай тұз.
Бернез"
тұздығы Сірке суы - 250 г
пияз - 150 г
жұмыртқа (сарысы) - 3 дана
сарымсақ - 2 г
май - 150 г
эстрагон
дәміне қарай тұз.
Сипаттамасы Сірке суын пияз, сарымсақ, эстрагон қосылған баяу отта 20-30 минут қайнатыңыз. Алынған қоспаны електен сүртіңіз, оған сарысын енгізіңіз және су ваннасына салыңыз. Үнемі араластыра отырып, майды кішкене бөліктерге біртіндеп қосыңыз.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить "Бернез" тұздығы пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся "Бернез" тұздығы Сірке суы - 250 г, пияз - 150 г, жұмыртқа (сарысы) - 3 дана, сарымсақ - 2 г, май - 150 г, эстрагон, дәміне қарай тұз.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz