Профитеролдар қосылған сорпа
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер Өнімдер: 150 г. ұн, 70 г. май, 5 жұмыртқа, 150 г. дәміне қарай су, қант және тұз.
Сипаттамасы Сорпаны қалай дайындау керек, сіз білесіз. Мөлдір сорпаға (кеседе) профитеролдарды беру жақсы. Олар келесідей дайындалады: суға сары май, тұз, қант қосып, қайнатыңыз, барлық ұнды қосып, араластыра отырып, 5-6 минут қайнатыңыз. Аздап суытып, шикі жұмыртқаны бір-бірлеп енгізіңіз. Қағаз түтікшені пайдаланып, аздап маймен майланған параққа немесе табаға қамырды жаңғақ түрінде жіберіп, пісіріңіз.