Пияз қосылған картоп
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 1,5 - 2 кг картоп, 500 г пияз, 150 г өсімдік майы, тұз
Сипаттамасы 1. Пиязды тазалап, сақиналарға кесіңіз 2. Тазартылған картопты тілімдерге кесіңіз (ұсақ емес!) 3. Қуыруға арналған табаға май құйыңыз (жақсырақ жабыспайтын жабынмен және тығыз қақпақпен), аздап қыздырыңыз және картоп-пиязды қабаттарға қосып, тұз қосыңыз. Үстінде - картоп. Барлығын баяу отта 30 - 40 минут қайнатыңыз. Егер шарттар орындалса, араласудың қажеті жоқ.