Тұздықпен пісірілген мөңке балық
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Жаңа піскен балық - 150-200 г, ұн - бір ас қасық, еріген сары май - 15 г, картоп - 100-150 г, тұздық - 150 г, ірімшік, крекер, бұрыш, дәміне қарай тұз.
Сипаттамасы Дайындалған балық ұшасына тұз, бұрыш себіңіз, ұнға салып, еріген сары майға қуырыңыз. Қуыруға арналған табаға қаймақ тұздығын құйыңыз, қуырылған балықты, қайнатылған картопты салыңыз, балық пен картоптың үстіне қаймақ тұздығын құйыңыз, нан үгіндісі мен үгітілген ірімшік себіңіз, маймен себіңіз және бетінде алтын қоңыр қабық пайда болатындай етіп пісіріңіз. балық толық дайын болғанға дейін.