Қаймақта пісірілген балық
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 300 г балық, 50 г сары май, 100 г кептірілген саңырауқұлақтар, 1 пияз, 40 г ірімшік, қаймақ тұздығы. Балықты қайнатыңыз, филеге бөліңіз. Кептірілген саңырауқұлақтарды 6-8 сағатқа жібітіңіз, қайнатыңыз, тілімдерге кесіңіз және майдалап туралған пиязбен қуырыңыз. Балықтар мен саңырауқұлақтарды кокоттарға салыңыз, қаймақ тұздығын құйыңыз, үгітілген ірімшік себіңіз және пеште пісіріңіз. Кокоттар болмаған жағдайда, кішкене табаны қолдануға болады.