Саңырауқұлақтары бар балық
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Саңырауқұлақтарды кеспемен турап қайнатыңыз. Ірі алабұғаны, көксеркені тазалап, ішін және сыртын тұздап, етін кесіп, ішіне саңырауқұлақтарды салып, іш қуысын толтыру үшін қалғанын салыңыз. Саңырауқұлақтармен толтырылған ұшаны лимон шырынын немесе сірке суымен себіңіз де, бұрын маймен майланған ыдысқа салыңыз. Балықтың үстіне май кесектерін салып, нан үгінділеріне себіңіз, қақпақтың астына қайнатыңыз. Қажет болса, сұйықтықты қосыңыз, соңында қаймақ қоюға болады. Дайын балықты ыдыстарға салып, қалған сұйықтықты құйыңыз.