Саңырауқұлақ соусының астындағы балық (жылдам рецепт)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты10 минут
Өнімдер Брикеттегі балық филесі 1 кг, мұздатылған саңырауқұлақтар 2 пакет, пияз 2 дана., қара бұрыш 15 бұршақ, дәмдеуіш (өсімдік) Эдам ірімшігі, кептірілген бекон 200 г, айран шамамен 100 мл, қаймақ, майонез - дәміне қарай.
Сипаттамасы Тұздық: Қалың қабырғалы кастрюльге өсімдік майын түбінен шамамен 1,5 см қашықтықта құйыңыз, қара бұрыш, майдалап туралған пияз, жуылған шампиньон, дәмдеуіш (өсімдік) салыңыз (дәміне қарай), алдымен тез отта сөндіріңіз, содан кейін (сұйықтық буланған кезде) отты қосып, айран қосыңыз, орташа отта тағы 10 минут қайнатыңыз. Балықты дайындаңыз, брикетті қалыңдығы шамамен 2 см кесектерге кесіңіз, керамикалық/шыны ыдысқа салыңыз, бекон үгіндісін себіңіз, үстіне бұқтырылған саңырауқұлақтарды салыңыз, алынған сұйықтықты құйыңыз, қаймақ пен майонезді үстіне біркелкі таратыңыз, микротолқынды пешке салыңыз. . микротолқынды пеште 20 минут, содан кейін 10 минут микротолқынды пеш + гриль, алыңыз, үгітілген ірімшік себіңіз (қызмет көрсетер алдында), қайтадан микротолқынды пеште 5 минут.