Саңырауқұлақ соусының астындағы балық
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты10 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Қажет: брикеттегі 1 кг балық филесі, мұздатылған шампиньондардың 2 пакеті, 2 пияз (орташа мөлшерде), 15 бұршақ қара бұрыш, "Вегета" дәмдеуіші, "Эдамский" ірімшігі, кептірілген бекон, 200 г айран, ~ 100 мл қаймақ, майонез - дәміне қарай. Тұздық: Қалың қабырғалы кастрюльге өсімдік майын түбінен шамамен 1,5 см қашықтықта құйыңыз, қара бұрыш, майдалап туралған пияз, жуылған шампиньон, "Вегета" дәмдеуіштерін салыңыз (дәміне қарай), алдымен тез отта сөндіріңіз, содан кейін (сұйықтық буланған кезде) отты қосып, айран қосыңыз, орташа отта тағы 10 минут сөндіріңіз. Балықты дайындаңыз, брикетті қалыңдығы шамамен 2 см кесектерге кесіңіз, керамикалық/шыны ыдысқа салыңыз, бекон үгіндісін себіңіз, үстіне бұқтырылған саңырауқұлақтарды салыңыз, алынған сұйықтықты құйыңыз, қаймақ пен майонезді үстіне біркелкі таратыңыз, микротолқынды пешке салыңыз. . микротолқынды пеште 20 минут, содан кейін 10 минут микротолқынды пеш + гриль, алыңыз, үгітілген ірімшік себіңіз (қызмет көрсетер алдында), қайтадан микротолқынды пеште 5 минут.