Эстон тіліндегі цуккини
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты15 минут
Өнімдер цуккини 1 дана. қаймақ 1 дана ірімшік 100-150 г. бұрыш тұзы
Сипаттамасы Цуккиниді 2 см дөңгелектерге кесіңіз, тұзбен сүртіңіз. Қыздырылған өсімдік майы бар табада екі жағынан қуырыңыз. Цуккини қуырылып жатқанда, тұздық жасаңыз. Тұздыққа мыналар кіреді: қаймақ, дәміне қарай тұз, үгітілген ірімшік, ұнтақталған қара бұрыш, дәміне қарай аздап соя соусын қосуға болады. Мұның бәрі араластырылады және цуккинидің әр тілімінің үстіне ас қасықпен жайылады (қазірдің өзінде қуырылған). Отта (немесе жақсырақ пеште) тағы 15 минут ұстаңыз. Пісіру аяқталғаннан кейін тұздық қоюланып, сәл қызарған болуы керек.