"Тонның астында" пісірілген аяқтар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Дайындалған аяқтарды тұтас етіп, май қабатын алып тастаңыз немесе қалдырыңыз (дәміне қарай), тұз, бұрыш қосып, майланған пісірме табаққа салыңыз. Үстіне жұқа сақиналарға кесілген шикі немесе тұздалған пияз қабатын салыңыз, майонезбен жабыңыз, сонда беті толығымен жабылады. Үстіне үгітілген ірімшік қабатын (шамамен 1 см) құйып, пешке салып, үстіңгі қабаты жақсы қызарғанша (шамамен 1-1,5 сағат) баяу отта пісіріңіз. Ыстық күйінде қызмет етіңіз, әр аяғы өзінің "тонының" астында беріледі.