Тауықтың аяқтары "Үнемді"
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты45 минут
Өнімдер
Сипаттамасы 2-3 аяқты дайындаңыз, олардан май қабаттары бар теріні алып тастаңыз, сүйектермен бірге кішкене бөліктерге кесіңіз. 1-2 орташа пиязды үлкен сақиналарға кесіңіз, жақсы қыздырылған табада өсімдік майына аяқтың бөліктерімен бірге қуырыңыз, дәміне қарай тұз бен ұнтақталған қызыл бұрыш қосыңыз. Дайындалған етті пиязбен бірге кастрюльге салыңыз да, үстіне текшелерге кесілген 8-10 орташа картопты салыңыз. Тұзды қайнаған суға құйыңыз, ол картоп қабатын жабады, ал картоп жұмсақ болғанша қайнатыңыз, шамамен 45 минут, кастрюльді қақпақпен жабыңыз. Қайнау процесінде сұйықтық шамамен жартысына дейін булануы керек. Қызмет көрсете отырып, картоп пен етті ақырын араластырыңыз. Туралған шөптерге себілген ыстық күйінде қызмет етіңіз.