"Отбасылық" тауықтың аяқтарынан жасалған гуляш
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер
Сипаттамасы 2 аяқты май қабаттарымен және терімен бірге кішкене бөліктерге кесіңіз, оларды бір қатарға тефлонмен қапталған табаға салыңыз. 8-10 орташа картопты аршып, тілімдерге кесіңіз, оларды ет бөліктерінің үстіне қойыңыз. 2 сәбізді, балдыркөк тамырын немесе ақжелкенді ұсақ жолақтармен турап, 2 орташа пиязды ұсақтап турап, араластырып, үстіне картоп қабатын салыңыз. Барлығын қайнаған сумен құйыңыз, сонда сұйықтық кастрюльге салынған өнімдерден 2-3 саусақ жоғары болады. Оны тез қайнатыңыз, содан кейін баяу отта 15-20 минут қайнатыңыз. Таңғышты дайындаңыз: үгітілген пиязды өсімдік майына өткізіп, майдалап туралған 2 орташа қызанақ немесе қызанақ шырынын, әрқайсысына 1 ас қасық қосыңыз. қасық ұн мен крекер. Қайнатыңыз, тұздап, 1-2 шай қасық қант салыңыз. Таңғышты гуляшқа құйып, картоп қайнай бастағанша пісіріңіз. Тұз, бұрыш себіңіз, дәмдеуіштерді қосыңыз, араластырыңыз. Мұндай гуляш - бұл бір тағамнан тұратын түскі ас. Қанағаттанарлық, дәмді және үнемді!