Картоп қосылған кептірілген саңырауқұлақ сорпасы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты30 минут
Өнімдер
Сипаттамасы 50 г құрғақ саңырауқұлақтарды алыңыз, оларды жақсылап шайыңыз және 30 минут бойы жылы сумен жабыңыз. Осыдан кейін, оларды ұсақтап турап, тұзды суға батырыңыз, олар сіңдірілген суды қосыңыз. Саңырауқұлақтар жұмсақ болғанша пісіріңіз, сорпаға текшелерге кесілген 3-4 картоп түйнегін және 1-2 лавр жапырағын қосыңыз. Бөлек түрде 3-4 қасық сары майға 2 ас қасық ұнды қуырып, таңғышты сорпаға салыңыз, лавр жапырағын қосыңыз. Бірнеше минуттан кейін сорпаны оттан алыңыз. Қызмет көрсету кезінде майдалап туралған ақжелкенге себіңіз.