Колраби сорпасы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты30 минут
Өнімдер
Сипаттамасы l/2 л. майсыз сүйек сорпасы, 100 г колраби, 1/2 кішкене пияз, 20 г ұн, 10 г күнбағыс майы, 100 г майсыз сүт, жаңа аскөк, 2 кішкентай колраби жапырақтары. Майдалап туралған пиязды маймен өткізіп, ұн қосыңыз. Сары таңғышты дайындаңыз, оған сүйек сорпасын қосыңыз және 30 минут пісіріңіз. Аршылған колраби түйнектерін кішкене текшелерге кесіңіз, сорпаға салыңыз және жұмсақ болғанша пісіріңіз. Тұз қажет болса, сүт қосыңыз. Қызмет көрсетер алдында колраби жапырақтарымен араластырылған туралған аскөк себіңіз. 1 порция - 507 кдж/121 ккал. Б- 3,8 г, Ж-6,2 г, У- 1 3 г.