Сүйек сорпасы (0,3 л)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Тағамдық сүйектер 100 г, сәбіз 5 г, пияз 5 г, ақжелкен мен балдыркөк 10 г, су 400 г, тұз 5 г.Жуылған және туралған сүйектер, сүйек кемігін алып тастап, майсыз қуырылады, кастрюльге салынады, суық сумен жабылады, қақпақпен жабылады және қатты отқа қойылады. . Сорпа қайнаған кезде отты азайтыңыз, көбікті алып тастаңыз және қатты қайнатпай пісіріңіз. Сорпаның бетіне қалқып шыққан майды ішінара алып тастаңыз және сүйек кемігін қосып, оған пияз бен сәбізді жіберіңіз. Сүйек сорпасын пісіру уақыты 2,5-тен 3 сағатқа дейін. Дайын болғанға дейін 1-1,5 сағат бұрын майсыз табада пісірілген ақжелкенді, балдыркөкті, сәбізді және пиязды сорпаға, ал 0,5 сағат бұрын тұзды салыңыз.