Ет және сүйек сорпасы (0,3 л)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Тағамдық сүйектер 100 г, ет 75 г, сәбіз 5 г, пияз 5 г, ақжелкен мен балдыркөк 10 г, су 400 г, тұз 5 г.
Сипаттамасы Сүйек сорпасы сияқты пісіріңіз. Ет пен сүйек сорпасын дайындау үшін ұшаның келесі бөліктерін пайдалану керек: шпатель, төс еті, жабын. Пісіру аяқталғанға дейін 2 сағат бұрын, майлы қабықты кесіп, сорпаға ет қосыңыз, ал 1-1,5 сағат бұрын - тамырлар. Еттің дайындығын аспазшының инесімен немесе шанышқымен тесу арқылы анықтауға болады: олар жақсы пісірілген етке еркін енеді, ал тесілген жерден шыққан шырын мөлдір және боялмаған.