Стерильденген колраби салаты
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты20 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Дәмдеуіштер мен қоспалар (Бір литрлік банкадағы порциялар): 2 бұршақ қара бұрыш, 2 тілім пияз Толтыру: 1 литр суға 0,25 л 8% сірке суы, 30 г тұз, 100 г қант Жуылған колраби тазартылады, ірі кеспеге кесіледі, біртіндеп тұзды суға қайнатылады (1 литр суға 10 г тұз), жуылады және кептіруге қалдырылады. . Колраби қыздырылған, таза банкаларға себіліп, майдалап туралған пиязбен және дәмдеуіштермен шайылып, ыстық ыдысқа құйылады. Банкілерді жауып, ыстық сумен зарарсыздандыратын ыдысқа салады және зарарсыздандырады. Банкалардағы зарарсыздандыру уақыты: 90С - 20 минутқа дейін қыздыру, 90С температурада зарарсыздандыру: көлемі 0,7 - 0,9 л банкалар - 25 минут, көлемі 0,5 л банкалар - 20 минут. Стерилизация аяқталғаннан кейін банкалар дереу салқындатылады. Салаттар колрабиден сол әдіспен майдалап туралған пияз, шамамен туралған алма, майдалап туралған стерильденген қияр және т.б. қосып консервіленеді.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Стерильденген колраби салаты пошаговый рецепт с фото. Время приготовления составляет 20 мин. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz