Шалғам және пияз қосылған сиыр еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 4 порция үшін: 500 г сиыр лавр жапырағы 4 бұршақ қара бұрыш 250 г қызанақ 150 г шалғам мен пияз, 2 пияз 5 ас қасық. ас қасық сірке суы, бұрыш 3 ас қасық. өсімдік майының қасықтары, қант, тұз Етті жуып, 1 литр қайнаған тұзды суға салыңыз. Бұрыш бұршағы мен лавр жапырағын қосыңыз. Баяу отта 70 минут қайнатыңыз. Қызанақты жуыңыз. Шалғамды аршып, жолақтарға және тұзға кесіңіз. Пияз мен пиязды сақиналарға кесіңіз. Пиязды ағартуға болады. Қызанақтарды әрқайсысын 8 бөлікке кесіңіз. Етті жолақтарға бөліп, қалған компоненттермен бірге салат ыдысына араластырыңыз. Сірке суын, өсімдік майын және 2 ас қасық араластырыңыз. ас қасық су, тұз, бұрыш және қант себіңіз. Салаттың үстіне таңғышты құйып, 10 минутқа қалдырыңыз. Қуырылған нанды салатпен бірге беруге болады.