Тәтті тұздықтағы шошқа еті (қытай тілінде) - 2
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты60 минут
Өнімдер
Сипаттамасы 4 порция қажет: Әрқайсысы 500 г қызыл және сары болгар бұрышы, 1 пияз, 2 ас қасық. л. томат пастасы, 5 ас қасық. л. соя соусы, 2 ас қасық. л. күшті ет сорпасы, тұз, 2 ас қасық. л. қант, 2 ас қасық. л. шарап сірке суы, 250 г консервіленген ананас, 150 г жасыл бұршақ 2 жұмыртқа, 50 г крахмал, 500 г шошқа еті, 1/2 л өсімдік майы Дайындау әдісі 1. Жуылған тәтті бұрыш түйіршіктерін 4 бөлікке кесіңіз, тұқымдарды алып тастаңыз, қалқалар мен сабақ түбі. 2. Пиязды сақиналарға кесіңіз. Тәтті бұрыш пен пиязды керамикалық ыдысқа салыңыз. 3. Томат пастасын соя соусымен, ет сорпасымен, 1/8 литр сумен, 1 шай қасықпен араластырыңыз. тұз, қант және шарап сірке суы. 4. Табаны жауып, суық пешке салыңыз. Көкөністерді 220 градус температурада қайнатыңыз. шамамен 60 минут. 5. Ананас кесектері мен бұршақ қосыңыз. Қақпақты жабыңыз және тағы 15 минут қайнатыңыз. 6. Жұмыртқаны крахмалмен шайқаңыз. Оларға туралған етті сулаңыз және ыстық өсімдік майына қуырыңыз (6-8 минут). 7. Етті дайын көкөністерге салыңыз, жақсылап араластырыңыз.