Қоңыр Форель
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты45 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Ол 4 порцияға қажет: 2 қызыл және жасыл тәтті бұрыш түйіршіктері, 2 пияз, 4 сәбіз, 200 г жасыл бұршақ түйіршіктері, 4 ұсақ форель, 2 лимон шырыны, тұз, қара бұрыш, 1/4 л ақ шарап. Дайындау әдісі 1. Жуылған қызыл бұрыш түйіршіктерін 4 бөлікке бөліп, тұқымдарды, аралықтарды және сабақ негіздерін алып тастаңыз. Содан кейін кішкене текшелерге кесіңіз. 2. Тазартылған пиязды сақиналарға кесіңіз. Сәбізді аршып алыңыз. 3. Жуылған бұршақ бүршіктерінен бүйір тамырларын алып тастаңыз. Көкөністерді дайындалған керамикалық ыдысқа салыңыз. 4. Форельдің іші мен сыртын майлықпен жуып, лимон шырынын себіңіз. Форель мүлдем құрғақ және таза болуы керек. 5. Форельді ішіне және сыртына тұз бен бұрыш себіңіз, көкөністерге салыңыз, ақ шарап құйыңыз. 6. Ыдыстарды қақпақпен жабыңыз. суық пешке салыңыз. балықты 200 градуста бұқтырыңыз. шамамен 45 минут. Лимон тілімдерімен және ақжелкен бұтақтарымен безендірілген үстелге қызмет етіңіз.