Индонезиялық стильдегі көкөністер
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты60 минут
Өнімдер
Сипаттамасы 4 порция үшін қажет: 3 сәбіз, 2 кішкентай цуккини, 1 кішкене қырыққабат, 250 г жасыл бұршақ, 2 шай қасық. асшаян пастасы, 1 бульон кубы, 1 ас қасық. л тұз, 1 ас қасық. л қант, 1 ащы бұрыш, 1 қызыл пияз, 1/2 шай қасық. ащы экзотикалық шөп ұнтағы немесе карри пастасы, 1/4 л кокос сүті Дайындау әдісі 1. Тазартылған сәбіз мен жуылған цуккиниді алдымен тілімдерге, содан кейін дәл кесектерге кесіңіз. 2. Қырыққабаттың басын суық су ағынының астында жуыңыз. Сыртқы өрескел жапырақтарды алып тастағаннан кейін, қырыққабатты ұсақтап тураңыз. 3. Жасыл бұршақты жуыңыз, бүйір тамырларын алыңыз, шамамен тураңыз. 4. Барлық көкөністерді керамикалық ыдысқа салыңыз. 5. Ыстық қызыл бұрыш түйіршіктерін тар сақиналарға, аршылған пиязды текшелерге кесіңіз, барлығын дәмдеуіштермен көкөністерге салыңыз. 6. Көкөністерді жабу үшін кокос сүтін құйыңыз. Араластырыңыз, жабық кастрюльді суық пешке салыңыз. 7. Көкөністерді пеште Т = 200 градус температурада бұқтырыңыз. шамамен 60 минут.