Көкөністер қосылған хаддок
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 4 порцияға қажет: 1 баклажан, 1 кішкене цуккини, тұз, 1 түйір қызыл және жасыл болгар бұрышы, 1 пияз, 1 түйір сарымсақ, 1000 г қарақұйрық, 1 лимон шырыны, 2 жапырақ немесе 1/4 шай қасық. кептірілген шалфей, 1 бұтақ немесе 1/2 шай қасық. кептірілген тимьян, 1/8 л ет сорпасы, хош иісті бұрыш. Қолдану әдісі 1. Жуылған баклажан мен цуккинидің ұштарын кесіп, көкөністерді тілімдерге бөліңіз. Баклажан кесектерін молынан тұздап, 10 минуттан кейін ағын су астында жуыңыз. 2. Тәтті бұрыштың бүршіктерін екіге бөліңіз, тұқымдарды, аралықтарды және сабақ негіздерін алып тастаңыз. Бұрышты жолақтарға кесіңіз. 3. Аршылған пиязды текшелерге кесіңіз, аршылған сарымсақты тураңыз. 4. Суық су ағынының астында жуылған балықты майлықпен сүртіңіз. Содан кейін лимон шырынын және тұзды себіңіз. 5. Көкөністерді дайындалған керамикалық ыдысқа араластырып салыңыз. балықты көкөністерге салыңыз. 6. Шалфейді ұсақтап тураңыз, тимьян жапырақтарын сабағынан жұлып алыңыз, балықты шөптермен себіңіз. Сондай-ақ, балықты құрғақ шөптермен себуге болады. 7. Сорпаны, бұрышты құйыңыз. 8. Ыдыстарды қақпақпен жабыңыз, суық пешке салыңыз. 250 градус температурада сөндіріңіз. шамамен 30-40 минут. Хаддокты трескамен ауыстыруға болады.