Кальвадос қосылған алма
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты8 минут
Өнімдер
Сипаттамасы 4 порция қажет: 4 қышқыл алма, 1 лимон шырыны, 150 мл алма шырыны, 1 пакет ванильді қант, 40 мл кальвадос (немесе коньяк), 200 г кілегей, 50 г марципан массасы, 2 ас қасық. л пісте, 2 ас қасық. л қарағай жаңғағы Дайындау әдісі 1. Аршылған алманың өзегін алып тастаңыз және оларды тілімдерге кесіңіз. 2. Ванильді қантты алма шырынын араластырыңыз, дәміне қарай қант қосыңыз. 3. Алманы микротолқынды пешке арналған ыдысқа салыңыз, алма шырынын құйыңыз. 4. Қақпақты 15 секунд ұстаңыз. суық су ағынының астында ыдыстарды онымен жабыңыз. Максималды температурада пісіріңіз. қуаты 8-12 минут. 5. Содан кейін кальвадосты құйыңыз. Кремді марципан массасымен араластырыңыз, сонымен қатар алмаға құйыңыз. 6. Ыдыстарды қақпақпен жауып, максималды температурада пісіріңіз. пештің қуаты тағы 4-6 минут. 7. Қызмет көрсетер алдында алмаларды табақтарға әдемі етіп орналастырыңыз, жаңғақ себіңіз.