Камбал орамдары
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты45 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Ол 4 порцияға қажет: 1 түйір жасыл және сары және 2 түйір қызыл болгар бұрышы, 1/8 литр кілегей, 1 ас қасық. майонез қосылған қаймақ қоспасының қасық, 1 ас қасық. л. қызыл бұрыш тұздығы, тұз. ұнтақталған хош иісті бұрыш, 100 мл вермут, 8 кішкене кесек камбала филесі, 2 лимон шырыны, 8 өте жұқа туралған бекон кесектері, 1 түйір ақжелкен. Дайындау әдісі 1. Бұрыш түйіршіктерін төрт бөлікке бөліп, тұқымдарды, аралықтарды және сабақ негіздерін алып тастаңыз. Кішкене кесектерге кесіңіз. 2. Қызыл бұрыш кесектерінің жартысынан пюре жасау үшін араластырғышты қолданыңыз. 3. Алынған пюреге кілегей, майонез қосылған қаймақ қоспасын, қызыл бұрыш тұздығын қосыңыз. Тұз, бұрыш және вермутпен дәмдеңіз. 4. Қалған тәтті бұрыштарды жуыңыз. Алынған массамен дайындалған керамикалық ыдысқа салыңыз. 5. Камбала филесін салқын су ағынының астында жуыңыз, майлықпен сүртіңіз, лимон шырынын, тұз бен бұрыш себіңіз. 6. Балық филесінің әр бөлігіне бекон салыңыз, содан кейін филені жотаның бойымен екіге бүктеңіз. 7. Филені орамға салыңыз. Шашлыкпен түйреңіз немесе ақ мақта жіптерімен байлаңыз. Орамдарды керамикалық ыдысқа бұрыш пюресі үстіне салыңыз. 8. Ыдыстарды қақпақпен жауып, суық пешке салыңыз. 200 градус температурада сөндіріңіз. шамамен 45 минут. 9. Осы уақытта ақжелкенді суық су ағынының астында жуыңыз, суды шайқаңыз, ақжелкенді ұсақтап тураңыз. Тұздықты қайтадан дәмдеуіштермен дәмдеңіз, содан кейін балыққа ақжелкен себіңіз.