Джонатан - балық салаты
Қосылды: 10.09.2024 1
0
Дайындау уақыты10 минут
Өнімдер 4 порция, әрқайсысы 260 ккал. (1088 КДж) 400 г жаңа піскен немесе жаңа мұздатылған треска филесі, тұз, 3 маринадталған қияр, 2 Джонатан алмасы, 2 ас қасық. қасық каперс, 1 пияз, 1 шоқ ақжелкен, 1 стакан йогурт, ыстық қызыл бұрыш, 2 ас қасық. майонез және кетчуп соусының қасықтары, 1 шай қасық қыша, 2 ас қасық. жүзім сірке суының қасықтары, 2 тік жұмыртқа.
Сипаттамасы Тосттармен немесе ірі ұннан жасалған нанмен бірге беріледі, треска филесін 10 минут пісірілгенге дейін қайнатыңыз. аздап ыстық тұздалған суда, содан кейін салқындатыңыз. Маринадталған қияр мен жуылған, қабығы аршылған, өзегі алынған алмаларды кішкене кесектерге кесіңіз. Қақпақтарды ұсақтап тураңыз, аршылған пиязды және жуылған ақжелкенді тураңыз. Каперстерді, пиязды және ақжелкенді йогуртпен, аздап ыстық қызыл бұрышпен, майонезбен, "Кетчуп" тұздығымен, қыша мен сірке суымен араластырып, дәміне қарай тұз қосыңыз. Филені тілімдерге бөліп, қияр мен алма қосылған тұздықпен жабыңыз. 1 сағат бойы жібітуге рұқсат етіңіз, дәмдеуіштермен дәмдеңіз және қызмет етіңіз.