Тироль стиліндегі шпиг қосылған тұшпара
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 6 тілім ақ нан, 100 г шпиг, 1 пияз, 2 ас қасық. майдалап туралған ақжелкен қасықтары, 2 жұмыртқа, 1/2 л сүт, 70 г шұжық, салями, ұн, тұз.
Сипаттамасы Шпигті кішкене текшелерге кесіп, үгітілген пиязбен аздап қуырыңыз. Ақжелкенді ұсақтап тураңыз, шұжықты тураңыз, нан кесектерін кішкене текшелерге кесіңіз де, бәрін пияз мен шпилькамен ақырын араластырыңыз. Ұнды жұмыртқамен араластырыңыз, негізгі дайындалған массаға қосыңыз және қамырды ыдыс -аяқтан артта қалғанша илеңіз, тұшпара қасық көмегімен қайнаған суға салып, дайын болғанға дейін пісіріңіз. Содан кейін оларды дуршлагқа тастаңыз және суды ағызыңыз. Қышқыл қырыққабатпен бірге қызмет етіңіз.