Тұшпара қосылған картоп сорпасы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Ұн - 25 г, жұмыртқа - 1/6 дана., ысталған шошқа майы - 10 г, паприка - 2 г, картоп - 30 г, тұз - 3 г.
Сипаттамасы (тағамдар: венгр) Ұннан, жұмыртқадан, судан және тұздан қатты қамыр дайындап, өте жұқа етіп жайып, 10х10 мм үлкен төртбұрыштап тураңыз. Шошқа майын кішкене текшелерге кесіп, қуырыңыз. Қытырлақтарды алып тастаңыз, туралған қамырды құйыңыз, паприка қосыңыз және қызарғанша қуырыңыз. Содан кейін қайнаған суға салып, туралған картоппен, тұзбен бірге пісіріңіз.